Zenith Star Open & Moonphase

Zenitul definește cel mai înalt punct la care poate ajunge un corp ceresc, sau cel mai înalt punct de deasupra orizontului observatorului. Zenith este un brand elvețian de lux faimos printre altele pentru respectul și aprecierea arătate femeilor prin lansare a numeroase colecții de ceasuri, de diferite forme și mărimi, dedicate special acestora.

Anul acesta Zenith a introdus două modele care întruchipează perfect spiritul feminin prin combinația de diamante și complicații: Zenith Star Open și Zenith Star Moonphase.

Zenith Star Open aduce un omagiu mecanismului El Primero Calibre 4062, o piesă de înaltă performanță tehnică, permițînd vizionarea acestuia la lucru printr-o fereastră sub formă de inimă plasată în dreptul orei 10. Cadranul are aspect de perlă și este decorat cu diamante la exterior și în jurul deschizăturii cu vedere la mecanism. Orele sunt desemnate prin cifre romane mari de culoare albastră, arătătoarele sunt placate cu rodiu iar responsabil de protecția adecvată a acestor piese de valoare este un cristal din safir.

Modelul este disponibil în 3 versiuni, în oțel inoxidabil cu 28 de diamante (aprox 0,17 karate), aur roz cu 63 de diamante (aprox 0,27 karate) sau 263 de diamante (aprox 1,57 karate). Un alt safir de culoare albastră decorează coroana. Toate versiunile vin cu o curea în stil piele de crocodil.

Zenith Star Moonphase este animat de un mecanism Zenith Elite 692 ultra-subțire, care împreună cu carcasa nu depășește 3,87mm grosime. Mecanismul are 195 de componente, funcționează la o frecvență de 28800 vibrații/oră și dispune de o rezervă de energie de minim 50h. Ceasul păstrează multe elemente din designul lui Zenith Star Open, cu diferența că Moonphase  vine cu un indicator pentru fazele lunii situat în partea de jos.

Indiferent de versiune, ceasurile din seria Zenith Star oferă femeilor o experiență unică atât în ce privește aspectul practic de citire a timpului, cât și purtarea la mână a unei adevărate bijuterii. Acestea reprezintă creații excepționale  care s-au integrat deja în tradiția unui brand care se dedică în întregime expertizei în urmărirea preciziei, eleganței și performanței.

Arata mai multe