Zenith Captain Winsor Annual Calendar Boutique Edition

Născut din colaborarea Zenith cu Musée International d’Horlogerie – reprezentat de directorul său Ludwig OechslinCaptain Winsor Annual Calendar revine într-o ediție mai largă ce va fi comercializată în exclusivitate prin rețeaua proprie de magazine a mărcii.

Zenith-Captain-Winsor-Watch3

Cu un mecanism Automatic El Primero Calibre 4054 la interior, acest model combină precizia cea mai înaltă întâlnită la un calibru de serie și o complicație utilă cum este calendarul anual. Chiar dacă nu este un calendar perpetuu, calendarul anual necesită o singură ajustare pe parcursul unui an, oferind astfel un grad de confort mult mai mare decât calendarele obișnuite care au nevoie de până la 5 ajustări ale datei în fiecare an.

Ajustarea respectivă trebuie efectuată la sfârșitul lunii februarie, pentru celelalte luni de 30 de zile trecerea la ziua de 1 făcându-se prin trecerea automată peste ziua de 31. Complicația care face posibilă această tranziție este alcătuită din numai 9 piese mobile, spre deosebire de majoritatea calendarelor care au nevoie de 30-40 de astfel de componente.

Zenith-Captain-Winsor-Watch-2

Zenith Captain Winsor Annual Calendar Boutique Edition vine în două versiuni, una cu cadran alb și carcasă din aur roz de 18k și una cu carcasă din oțel și cadran în nuanțe argintii. Reprezentând o combinație de succes între experiența și creativitatea a două mari instituții din domeniul orologer, aces ceas întruchipează un amestec ingenios de tehnică și legibilitate optimă.

Arata mai multe