Vanessa Mae devine ambasador Omega

Omega House din Londra este locul unde s-au întâlnit recent Vanessa Mae, cel mai nou amabasador al brandului, și Igor Stolyarov, vicepreședintele comitetului de organizare al Jocurilor Olimpice de Iarnă Soci 2014, al căror cronometru oficial va fi ca de obicei casa elvețiană.

În prezența lui Stephen Urquhart, director general al Omega, oficialul rus i-a făcut și un cadou de bun venit Vanessei Mae, un Omega Seamaster ornat cu diamante. Aceasta a declarat că brandul Omega reprezintă pentru ea valori ca sportivitate, fiabilitate și eleganță. Trebuie spus că Vanessa Mae se pregătește să ia parte la următoarele Jocuri Olimpice de iarnă în proba de coborâre pe skiuri, din partea Thailandei.

Însă Vanessa Mae a devenit cunoscută ca violonistă de succes, la vârsta de 13 ani fiind deja celebră în toată lumea, cu multiple turnee efectuate și 3 albume lansate. Ea s-a înrolat într-o misiune de promovare a muzicii clasice mai ales în rândul tinerilor, mixând acorduri celebre din compozitori ca Vivaldi sau Bach cu muzica electronică modernă.

Arata mai multe