Vacheron Constantin Patrimony Traditionnelle 14-Day Tourbillon Platine

În fiecare an, începând cu 2006 când a avut loc lansarea acesteia, seria Patrimony Traditionnelle cunoaște câte o nouă adiție care onorează din plin arta și tradiția orologeră. În 2013 propunerea Vacheron Constantin se numește 14-Day Tourbillon Platine, un ceas cu carcasa din platină și un mecanism cu tourbillon având rezerva de energie de 14 zile.

Calibrul 2260, dezvoltat și manufacturat în întregime de Vacheron Constantin, se remontează manual și poate oferi o rezervă de energie atât de îndelungată datorită prezenței a două cuple de câte două barilete, ceea ce face ca detensionarea să se facă de 4 ori mai încet decât în mod normal. Arhitectura acestui mecanism include două punți și 231 de componente, asamblate și finisate incluzând tradiționalele dungi Côtes de Genève.

1252

Cușca torubillon-ului este inspirată de crucea malteză și a necesitat câteva operațiuni  de finisare manuală extrem de delicate, întinse pe mai multe zile.

Pe lângă prezența spectaculoasă a tourbillon-ului, care servește și ca secundar periferic, afișajul lui Patrimony Traditionnelle 14-Day Tourbillon Platine include două arătătoare ușor descentrate pentru ore și minute, lăsând loc în partea de sus indicatorului pentru rezerva de energie. Acesta se întinde pe un arc de cerc de 280°, pentru a se divide perfect în 14 zone simbolizând fiecare câte o zi.

1252.2559

Vacheron Constantin Patrimony Traditionnelle 14-Day Tourbillon Platine folosește în mod evident ca material principal platina, atât în construcția carcasei, a cadranului și a catarmei de la curea.

Întreaga serie va consta în numai 50 de exemplare, fiecare dintre acestea fiind evaluat la aproximativ 245000 euro.

Arata mai multe