Vacheron Constantin Malte Lady

Prima companie care avea să renunțe la tradiționala formă rotundă a ceasurilor de mână și să introducă carcasa în stil tonneau a fost Vacheron Constantin, în 1912. De atunci aceasta a devenit o adevărată emblemă a modei, regăsindu-se atât pe modelele bărbătești cât și de damă.

Vacheron Constantin Malte este o colecție care sărbătorește așadar un secol în care a oferit numai ceasuri de damă cu carcasa în stil tonneau, o formă care pune în evidență grația feminină prin curbe delicate, senzualitate și evident o mulțime de diamante.

vacheron-constantin-2

Recent au fost dezvăluite 3 noi modele din această colecție, cu dimensiunea de 28,30 x 38,75 mm și o carcasă din aur alb sau roz. Acestea se doresc a fi un companion de încredere pentru orice femeie, oferind un cadran și bezel pavate cu 142 respectiv 50 de diamante, în timp ce indicii orari și arătătoarele radiază un charm aparte printr-un stil ce combină clasicul și modernul.

Vacheron Constantin Malte Lady Watches Collection

Noile Vacheron Constantin Malte Lady funcționează cu un mecanism cu quartz calibre 1202 și se atașează la mână printr-o curea din satin sau piele de aligator, având catarama sub formă de semi-cruce malteză ce poate fi pavată la rândul ei cu încă un set de diamante.

Arata mai multe