Un ceas de vânătoare de la Sinn și Paul Parey

Pe lângă armă, binoclu și hainele de camuflaj, un ceas de mână profesionist face parte din recuzita obligatorie a oricărui vânător. Modelul conceput de Sinn și Paul Parey (un editor de reviste pentru vânătoare și pescuit din Germania) este unul dintre acele ceasuri capabile să reziste încercărilor extreme și să asigure o funcționalitate precisă indiferent de vreme sau vizibilitate.

În timpul activităților specifice, vânătorii se pot regăsi în situații limită unde orice eroare poate avea consecințe din cele mai grave. Cu o bogată experiență în producerea de ceasuri militare, Sinn a preluat multe din facilitățile oferite de acestea și le-a încorporat într-o ediție specială a modelului 756, pe care l-a înzestrat în plus cu un cadran verde închis și o curea din piele maronie pentru a-l aduce în ton cu echipamentul obișnuit de vânătoare.

Dimensiunea medie a carcasei – 40 x 14 mm – asigură și ea un confort sporit și ușurință la purtare. Sub cristalul de safir tratat împotriva reflexiei nedorite a luminii se desfășoară un afișaj de tip bi-compax vertical, cu două cadrane secundare pentru funcția de cronograf. Protejat împotriva apei până la 200m adâncime, mecanismul tip ETA/Valjoux 7750 automatic este dotat de asemenea cu sistem rezistent la șocuri și ecran antimagnetic împotriva câmpurilor de maxim 80000 A/m.

Acest ceas de vânătoare este realizat în ediție limitată de 100 de exemplare și se vinde pentru aproximativ 2000 de euro pe un site conceput în exclusivitate pentru Paul Parey (www.jagduhr.com).

Arata mai multe