Ulysse Nardin Royal Ruby Tourbillon

Pornind de la ceasul de 1 milion de dolari numit Royal Blue Tourbillon, lansat în urmă cu câțiva ani, Ulysse Nardin a realizat recent o versiune mai feminină a acestuia, de dimensiuni mai reduse, având ca motiv central de această dată un rubin, cu toată forța de seducție și rafinamentul ce derivă de aici.

Limitat la 99 de exemplare, Royal Ruby Tourbillon este un exemplu de artă orologeră combinată cu artă bijutieră, aducând laolaltă un tourbillon și câteva pietre extrem de prețioase. Tourbillon-ul este conceput în acord cu principiile exprimate de ceasornicarul elvețian James Pellaton, îmbunătățit apoi cu punți și plăci din rubin, creând o iluzie de imponderabilitate în cușca sa.

3f3e420b92

Cu un design skeletonizat și componente aliniate într-o simetrie perfectă, Ulysse Nardin Royal Ruby Tourbillon adâncește misterul din jurul mecanismului manufacturat UN-79 din interior, al cărui sistem manual de remontaj rămâne ascuns privirii.

Carcasa este fabricată din platină și pavată cu multiple diamante sau rubine de culoare albă, respectiv roșie. În funcție de aspectul bezelului se disting două variante ale acestui model, una cu un set de rubine-baghetă și una cu diamante. Ambele versiuni au la interior un inel în care diamantele și rubinele se întâlnesc din nou, de data aceasta ca indici minutari sau orari.

ulysse-nardin-royal-ruby-tourbillon-3

Pentru prinderea la mână s-a folosit atât o curea albă din piele cât și o brățară metalică ce păstrează stilul pavat cu pietre prețioase.

Arata mai multe