Timex Expedition Military Chrono T49893

Amintind de instrumentele aviatice din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, Timex Expedition Military Chrono oferă o combinație de stil, forță și funcționlaitate capabilă să satisfacă gusturile oricărui pasionat de aventură, sport sau dinamism pur și simplu.

La manșa unui avion, la birou sau pe un drum greu accesibil din mijlocul naturii, acest model afișează o naturalețe captivantă, cu o carcasă din oțel de 45mm și o lunetă rotativă bidirecțional capabilă să efectueze conversii și calcule matematice complexe.

TimexExpeditionMilitaryChronoT49893_1

Stilul militar al lui Timex Expedition Military Chrono T49893 transpare în primul rând pornind de la centura din piele naturală, tratată astfel încât să ofere atât un impact vizual cât mai puternic dar și comfort sporit pentru purtător.

Singura problemă a acestui ceas pare a fi cadranul care suferă un pic la capitolul legibilitate, atât datorită multitudinii de informații oferite – aglomerate pe un spațiu restrâns – cât și contrastului insuficient între fundalul bej și arătătoarele de culaore albă.

Până la urmă însă funcționalitatea primează în fața stilului, iar Timex Expedition Military Chrono T49893 poate oferi în acest sens un cronograf, tahimetru, dată, iluminare Indiglo sau rezistență 100m sub apă.

Arata mai multe