Technomarine Night Vision

Când a pus bazele mărcii Technomarine în 1997, designerul Frank Dubarry a declarat că produsele sale nu reprezintă accesorii de lux ci mai degrabă suveniruri de vacanță. Într-adevăr, întreaga gamă Technomarine este alcătuită din ceasuri dinamice, pentru persoanele aflate în timpul liber, la munte sau la mare, vara sau iarna.

Modelul Night Vision lansat recent are o carcasă de 45mm din oțel inoxidabil placat PVD cu negru. Dealtfel întreaga linie de culori este un monocromă, dominată de nuanțele de negru. La lăsarea întunericului însă ceasul prinde subit viață, animîndu-se datorită unui sistem de iluminare în culori puternice, vibrante, pline de viață.

Vizibilitatea acestuia atinge așadar optimul în semiîntuneric, unde contrastul între fundalul închis și marcajele fosforescente cu Superluminova este maxim. În rest, pete discrete de culoare (albastre, verzi sau portocalii) plasate pe bezel, cadran sau cureaua interioară sunt remarcate mai degrabă de către connoisseur-i.

Technomarine Night Vision are un mecanism cu quartz de calitate superioară, care furnizează informații despre oră, minute, secunde sau dată și are funcție de cronograf. Cureaua cu care se prinde la mână este din silicon, de culoare neagră la exterior și verde la interior. Puteți intra fără grijă cu acest ceas în mare pentru că rezistă până la 200m sub apă. Iar cristalul de safir care acoperă cadranul asigură protecție la șocurile inevitabile pentru o persoană aflată în explorarea naturii.

Arata mai multe