TechnoMarine Cruise Locker – un ceas de vară în culori stridente

Pe plajele din Saint Tropez, locul de origine al mărcii TechnoMarine, vestiarele sau cabinele de plajă se închid cu chei legate de o curea textilă, astfel încât turiștii să le poată agăța sau păstra în siguranță cât timp se relaxează la soare.

TechnoMarine Locker este o serie de ceasuri lansată la începutul lui 2012, dedicată în special verii, drept pentru care vine într-o gamă de culori aprinse specifice acestui anotimp. Cele care dau numele acestei colecții sunt curelele din material textil, asemănătoare celor utilizate la Saint Tropez pentru prinderea cheilor de la vestiarele (locker) private.

Dimensiunile lui TechnoMarine Locker sunt destul de generoase, având o carcasă de 46m din oțel inoxidabil, rezistentă până la 200m sub apă. Cadranul are un aspect sportiv, cu 3 discuri secundare pentru cronograf îmbinate într-un design ultramodern. O lunetă rotativă unidirecțional permite cronometrarea timpului petrecut sub apă, pentră că vorbim totuși despre un ceas conceput a fi purtat în primul rând la plajă.

Culorile în care sunt disponibile cele 6 modele TechnoMarine Locker sunt: albastru, portocaliu, roșu, alb cu turcoaz, alb cu roz și alb simplu. Pentru prinderea la mână sunt disponibile curele textile sau din silicon în aceleași culori, schimbarea între cele din material textil (potrivite pentru o plimbare sau o discuție la terasă) și cele din silicon (potrivite pentru o baie în mare) făcându-se foarte ușor.

Ceasurile din această serie funcționează cu un mecanism Miyota FS20 capabil să afișeze ora, minutul, secunda, data și să cronometreze diverse intervale de timp.

Technomarine Locker simbolizează în primul rând libertatea, fiind accesoriul care “deschide” mintea spre o viziune pozitivă asupra vieții. Exclusivismul, originalitatea și încrederea emanate de aceste ceasuri se transmit astfel mai ușor purtătorului, aducând o stare de spirit plină de optimism.

Arata mai multe