Technomarine AquaSphere – perle la încheietura mâinii

Designerul acestui ceas se numește Federico Restrepo și este un pasionat de artă și diversitatea de expresie în multiple culturi și activități, cum ar fi pictura, literatura, designul sau fotografia. Inspirat din studiile sale cu privire la sticluțele de parfum și jocul cu suprafețe transparente, Technomarine AquaSphere este un ceas care aduce în centrul atenției un concept estetic realizat cu materiale pescuite din adâncul apelor.

Într-adevăr, acest model este decorat cu 28 de perle suspendate într-un lichid translucid, peste un cadran din sidef de culoare albă. Dimensiunea carcasei măsoară 42mm în diametru, iar rezistența la apă este de 100m. Mecanismul din interior este unul cu quartz tip ISASWISS  cu durata de viață a bateriei de 6 ani, iar atașarea se face cu o curea detașabilă din silicon.

Technomarine-AquaSphere-1

Perlele măsoară între 2,5 și 4,5mm, iar calitatea acestora variază între AA și AAA. Cadranul este dotat cu arătătoare din oțel cu vârful ascuțit și un marcaj pentru minute la exterior, în timp ce orele sunt desemnate prin indici numerici sau triunghiuri aplicate. Întreaga suprafață este acoperită cu o sticlă minerală de formă curbată.

Prețul lui Technomarine AquaSphere este de 700 euro.

Arata mai multe