Swatch Irony Chrono 2013

Noua colecție Swatch Irony Chrono păstrează conceptul de bază al generației anterioare, însă vine cu o dimensiune crescută de la 40mm la 43mm, motiv suficient pentru a asigura o  notă distinctivă și o binevenită doză de inedit.

Cele 9 modele ale colecției Swatch Irony Chrono 2013 se disting prin culoare și materialele folosite, afișând un design mai înclinat către clasic sau mai provocator. Fiecare dintre acestea au așadar în comun un set de funcții precum cronograful cu 3 cadrane secundare sau scala tahimetrică, iar la interior un mecanism cu quartz ETA.

În categoria ceasurilor cu brățară metalică tip meșă intră modelele Silverish și Blackie, numite după culoarea argintie sau neagră a cadranului. Dacă preferați un model cu brățară alcătuită din zale, atunci Sorbo oferă acest lucru într-o versiune bicoloră arginitu/auriu.

Swatch-Irony-Chrono-Noho-Time-Pudong

Swatch-Irony-Chrono-Sorbo

Un pic mai clasice sunt modelele cu curea din piele ca Pudong sau Noho Time, având accente și cusături galbene respectiv roșii. Iar un clasic prin excelență este Browned, cu un design aproape vintage și curea maro din piele de crocodil. Spre deosebire de modelele cu brățară, care aveau data afișată în dreptul orei 3, cele cu curea au data afișată în dreptul orei 6.

Swatch-Irony-Chrono-Browned

Mult mai îndrăznețe sunt modelele Nobro și L’Herure du Marais, primul având culoarea albastră și curea din piele găurită, iar al doilea afișând o combinație de kaki și portocaliu asociată cu o curea din material textil.

Swatch-Irony-Chrono-Blue-and-Khaki

Există și un model numit Pariolo, de culoare gri monocrom, pentru cei care preferă un mod aproape “invizibil”.

Swatch-Irony-Chrono-Black-PVD

Prețurile ceasurilor din colecția Swatch Irony Chrono 2013 variază între 120-140 euro.

Arata mai multe