Swatch Chrono Plastic – noua colecție

Pentru că este vară și se poartă ținutele lejere și multicolore, Swatch a înnoit colecția Chronoplastic cu 10 noi modele în nuanțe și stiluri diferite.

Colecția atrage imediat privirea prin folosirea de tonuri vibrante, mai deschise sau mai închise, desenate să impresioneze în mod diferit. Carcasa ceasurilor are formă rotundă, cu diametrul de 42mm și grosimea de 14mm. Materialul folosit este plasticul, în combinație cu siliconul pentru curea, asigurînd în primul rând confort pentru zilele caniculare de vară.

Cele 3 discuri secundare vizibile pe cadran sunt responsabile cu funcția de cronograf, în timp ce unele modele au și scală pentru tahimetru. Coroana și butoanele de reglaj au aceeași culoare cu marcajele orare, desemnate prin cifre arabe. Arătătoarele sunt acoperite cu materiale luinescente, pentru vizibilitate pe întuneric. În dreptul orei 3 se găsește o mică fereastră pentru afișarea datei.

Ceasurile Swatch Chrono Plastic sunt potrivite în general a fi purtate la o ținută lejeră, două dintre modele (SUSB400-negru și SUSL400-alb) putînd fi purtate și cu ocazii mai speciale. Deși pot rezista până la 30m sub apă, se recomandă ferirea lor de activități ca înotul sau sporturi acvatice.

Swatch este recunoscută pentru colecțiile sale de ceasuri de calitate la prețuri mici, fiind unul dintre liderii mondiali în domeniu. La un preț de aproximativ 100 euro un Swatch Chronoplastic poate fi o alegere inspirată atât pentru persoana proprie cât și sub formă de cadou pentru o persoană apropiată.

Arata mai multe