Suunto Ambit 3 Sport câștigă un premiu Good Design

Noul Suunto Ambit 3 Sport a câștigat un premiu din partea Good Design, cel mai vechi și mai prestigios concurs de design din lume.

În fiecare an, premiile Good Design atrag mii de propuneri din partea fabricanților și firmelor de design din peste 48 de țări ale lumii. Gala care premiază excelența în designul produselor de consum este organizată de Chicago Athenaeum Musem of Architecture and Design, în colaborare cu European Centre for Architecture, Art, Design and Urban Studies.

În ce privește Suunto Ambit 3 Sport, acesta a fost recompensat pentru designul compact, funcțiile avansate pentru alergare, înot sau pedalat și conectivitatea mobilă. Designerul acestuia, Björn Bornemann, a declarat că Suunto Ambit 3 Sport simplifică designul modelelor multisport, oferind o interfață curată și o funcționalitate avansată pentru practicanții a multiple sporturi. Inelul superior oferă posibilitatea unei game de culori variată, iar cureaua de silicon se acomodează ușor pe tote tipurile de încheietură, într-un mod ergonomic.

Suunto Ambit 3 Sport

Dincolo de design, Suunto Ambit 3 Sport oferă funcții cum ar fi navigarea pe rute prestabilite, presiunea atmosferică, altimetru, alarmă pentru furtună și momentul răsăritului/apusului. Acesta se poate conecta prin wireless la iPhone-ul posesorului, iar datele pot fi transmise și integrate în aplicația Suunto Movescount.

Arata mai multe