Sinn 556 Weiss Limited Edition

Sinn este o marcă recunoscută mai degrabă pentru modelele sale sportive dedicate profesioniștilor cum ar fi scafandri, aviatori, personal militar sau pompieri, ceea ce nu înseamnă însă că nu vom regăsi între produsele sale și modele mai elegante ca 556 I, unul dintre bestseller-ele acestei case.

Bazat pe acest model este și nou apărutul Sinn 556 Weiss, o ediție limitată în care cumpărătorul își poate alege propriul număr de serie, al cărui design distinctiv este dat de cadranul de culoare albă (Weiss în germană) cu marcaje și arătătoare negre placate cu Superluminova, care pe întuneric strălucesc în nuanțe de verde.

Sinn 556 Weiss Limited Edition

Carcasa este fabricată din oțel chirurgical 316L cu finisaj mat, ce poate masca cu succes toate zgârieturile și micile lovituri pe care aceasta le poate acumula în timp. Dimensiunile sunt destul de reduse, respectiv 38.5 mm diametru și 10mm grosime, contribuind și ele la aspectul simplu dar elegant.

Un punct de atracție vizuală care sparge dualitatea alb-negru este dat de vârful roșu al secundarului, altfel destul de discret prin culoarea sa albă asemănătoare fundalului și grosimea extrem de redusă. Nu poate trece neobservat nici câmpul pentru afișarea datei, din dreptul orei 3.

Sinn 556 Weiss Limited Edition

Coroana dispune de un dublu sigiliu și sistem de blocare, ceea ce permite o rezistență a carcasei de până la 200m sub apă. Mecanismul este un ETA 2824 automatic cu un rotor personalizat cu însemnele Sinn. Numai 150 de modele vor fi produse, iar numărul de serie va putea fi de asemenea văzut pe rotor, capacul din spate fiind transparent.

Prețul de bază al lui Sinn 556 Weiss Limited Edition este de 1070 USD și poate varia în funcție de varianta aleasă pentru prinderea la mână, printre opțiuni fiind o curea din piele neagră sau o brățară metalică.

Arata mai multe