Seria de ceasuri Tissot Lady Heart

Lady Heart reprezintă una din cele mai încântătoare serii de ceasuri de damă produsă de Tissot. Frumusețea acestor ceasuri este reflectată atât în aspectul exterior cât și în interior, unde mecanismul elvețian automatic poate fi admirat printr-o fereastră rotundă sau în formă de inimă. În ce privește aspectul exterior, stilul desoebit este dat în primul rând de cele 6 diamante dispuse alternativ pe cadran, dar și de cureaua sub formă de piele de crocodil.

Mecanismul din spatele seriei Tissot Lady Heart este unul Swiss ETA 2824-2 automatic, alcătuit din 25 de rubine. Acesta poate asigura aproximativ 42 de ore de funcționare prin simpla mișcare a mâinii. Pentru cei pasionați de mecanismele mecanice, acesta poate fi vizibil atât prin deschizătura frontală din cadran cât și prin capacul transparent ce acoperă partea din spate.

24399_392419924344_6415436_n

Ambele fețe ale acestui ceas sunt protejate eficient de un cristal de safir ce asigură rezistență la uzură sau zgârieturi. Întrucât rezistența la apă a ceasurilor din această serie este de 30 m, nu se recomandă purtarea acestora în timpul activităților acvatice.

Dimensiunea carcasei la ceasurile Tissot Lady Heart este de 35 mm, iar materialul de fabricație este oțel inoxidabil 316L care poate fi placat ionic cu aur la unele modele. Luneta este una fixă și netedă, ceea ce asigură o grosime totală a dispozitivului de numai 9,35 mm, cu o greutate de 56 grame. Senzația de confort la purtearea acestui ceas este întregită și de cureaua de piele foarte fină la interior și cu textură de crocodil la exterior.

tissot lady heart collection

Dar feminitatea și charmul sunt date în primul rînd de cadranul acestor ceasuri, pe care orele pare sunt desenate cu cifre arabe frumos stilizate iar orele impare cu mici diamante Wesselton. Tissot oferă ceasurile din seria Lady Heart în mai multe modele, în culori alb sau negru, unele cu cadran de perlă sau desen cu flori de liliac.

Arata mai multe