Seria de ceasuri pentru femei Tissot Cera

Numele de Cera vine de la ceramică, materialul din care sunt fabricate aceste ceasuri. Ceramica este un material care se prelucrează la temperaturi înlate și are o mulțime de avantaje, între care rezistența ridicată și eleganța apreciată în special de către femei. Ceasurile Tissot din această serie sunt o apariție recentă și vin în două stiluri principale, cu carcasă rotundă sau pătrată.
Aceste ceasuri se prezintă într-o combinație de culori alb și negru, specifică ceasurilor ceramice, și care amintește de materiale ca fildeșul sau claviatura unui pian. Ceramica se găsește la fiecare dintre ele pe lunetă și pe rândul central de zale ale brățării. Carcasa este de asemenea alcătuită dintr-un mix de oțel inoxidabil și ceramică. La interior ceasurile sunt dotate cu un mecanism cu quartz ETA F03.111 care asigură setul de funcții obișnuite pentru un ceas.

Protecția ceasurilor Tissot Cera este asigurată de un geam din cristal de safir rezistent la șocuri și o carcasă solidă care furnizează protecție subacvatică până la 100m. Grosimea acestor ceasuri este de numai 6,4 mm, în timp ce diametrul diferă în funcție de model, respectiv 28 mm pentru cele rotunde și 26 mm pentru cele pătrate. Greutatea este și ea una redusă, de numai 86 grame.

Ceasurile Tissot Cera au un aspect special conceput pentru femeile sofisticate, cu o brățară metalică având centrul din ceramică albă sau neagră și care se închide cu o cataramă tip fluture. Sunt foarte ușor de purtat și asigură o senzație confortabilă posesoarelor. În afara stilului elegant adus de prezența ceramicii, producătorul elvețian le-a dotat și cu 8 diamante Wesselton, plasate ca marcaje orare. Cadranul are o suprafață lucioasă și mai are 4 indici orari argintii și indicatoare metalice subțiri.

Există și unele variante fără diamante, toate marcajele pentru ore fiind prevăzute cu linii argintii și care sunt mai ieftine ca preț.

Arata mai multe