Seiko Prospex Landmaster Miura Everest 2013

În ciuda faptului că împlinește 80 de ani în 2013, legendarul alpinist japonez Yuichiro Miura va încerca să urce pentru a treia oară Everestul, un adevărat record la vârsta sa. Pentru a celebra acest eveniment Seiko a pregătit o ediție limitată a modelului Prospex Landmaster, fabricat dintr-un aliaj de titan ultra-subțire și extrem de rezistent.

Seiko Prospex Landmaster Miura Everest 2013 vine pregătit pentru cele mai grele încercări din viața unui alpinist, punând la dispoziție un mecanism in-house Caliber Spring Drive 5R66 automatic, cu o precizie formidabilă de +-15 sec/lună. Un alt aspect notabil al acestuia este rezistența la schimbări bruște de temperatură, foarte probabile la altitudini mari, și rezerva de energie de 72 de ore asigurată de un sistem de remontare foarte eficient.

climber4

Carcasa lui Seiko Miura Everest 2013 măsoară 43mm și este placată cu negru mat, iar prinderea la mână se face cu o brățară metalică sau o curea de nylon. Bezelul și capacul dorsal înfiletabile asigură protecție la variații de presiune sau sub apă (până la 100m). Coroana este amplasată în dreptul orei 12, o poziție neobișnuită care lasă loc inscripției MIURA Everest 2013 pe partea laterală.

climber

Seiko Prospex Landmaster Miura Everest 2013 mai pune la dispoziția purtătorului o zonă de timp secundară, prin intermediul unui arătător central skeletonizat cu vârful roșu, un câmp pentru afișarea datei în dreptul orei 3 și un indicator pentru rezerva de energie imediat sub acesta.

Acest model va fi realizat în numai 300 de exemplare și poate fi personalizat pe spate cu informații ca numele purtătorului, data nașterii, naționalitatea și grupa sanguină. Prețul unui exemplar este de aproximativ 4500 euro.

Arata mai multe