Salvatore Ferragamo Gancino Sparkling Collection

Pline de viață, culoare și strălucire, exemplarele din colecția Gancino Sparkling de la Salvatore Ferragamo ilustrează cum nu se poate mai bine imaginea designerului italian ca producător de piese de calitate, originale și cu un stil impecabil.

Gancino Sparkling este o colecție de ceasuri de damă extravagante, cu un bezel rotitor încrustat cu până la 25 de topaze strălucitoare dispuse preponderent în partea din stânga. Pentru a contrabalansa acest dezechilibru și a fixa privirea mai degrabă spre centrul cadranului, un topaz de dimensiuni ceva mai mari este agățat de coroana amplasată undeva spre partea din dreapta-jos, între orele 4 și 5.

La rândul lui, cadranul are în centru celebrul semn distinctiv gancino al lui Salvatore Ferragamo, întâlnit pe majoritatea produselor sale și devenit un adevărat simbol al brandului. Alături de acesta și înconjurîndu-l prin linii curbe grațioase, se desfășoară un pattern de dungi subtile în relief.

Colecția Gancino Sparkling este alcătuită din 11 modele, disponibile atât în carcasă argintie din oțel inoxidabil cât și placată cu aur galben sau roz. Fiecare model poate fi echipat cu o gamă variată de curele, de la cele din piele naturală simplă sau cu textură de reptilă, până la brățări metalice în culoarea carcasei.

Ca orice ceas fashion, modelele din seria Salvatore Ferragamo Gancino Sparkling impresionează în primul rând prin aspect sau stil – însă stau destul la bine și la capitolul mecanism, unde sunt dotate cu un puternic Ronda 762 quartz care asigură o durată de viață a bateriei de 10 ani. De asemenea, în ce privește rezistența ar fi de notat cristalul protector din safir și capacitatea de a funcționa până la 100m sub apă.

Arata mai multe