Rolex Oyster Perpetual Day-Date Sertie

Unul dintre cele mai prestigioase modele ale mărcii genoveze Rolex, Day-Date revine în 2013 cu o variantă ultra-luxoasă încrustată cu pietre prețioase și un mecanism precis la nivel de cronometru.

Rolex Oyster Perpetual Day-Date Sertie este – așa cum și-ar dori orice femeie – încrustat cu 217 diamante pe un cadran tip carusel, realizat la rândul lui din sidef și decorat cu un motiv vălurit cu reflecții de platină, obținut printr-un proces special dezvoltat de specialiștii Rolex.

Rolex Oyster Perpetual Day-Date Sertie alb

Carcasa lui Rolex Oyster Perpetual Day-Date Sertie măsoară 36mm și este realizată dintr-un bloc solid de aur alb, aur galben sau aur Everose. Carcasa și coroana înfiletabile asigură o etanșeitate suficientă pentru a rezista până la 100m sub apă, iar cristalul protector – cu o lupă tip Cyclops pentru citirea mai ușoară a datei – este realizat dintr-un safir estrem de rezistent la zgâreturi.

Mecanismul automatic Calibre 3155 poartă amprenta calității și fiabilității Rolex, fiind certificat de COSC pentru precizia sa. Balansierul are un arc Parachrom albastru fabricat dintr-un aliaj patentat care oferă o stabilitate deosebită la variații mari de temperatură și o precizie de până la 10 ori mai mare în caz de șocuri mecanice.

Rolex Oyster Perpetual Day-Date Sertie gri

Noul Rolex Day-Date Sertie vine cu o brățară din aur extrem de elegantă elegantă și comfortabilă, cu sistem de închidere Crownclasp foarte solid dar ușor de manevrat.

Arata mai multe