Rolex Cellini Dual Time

Când undeva pe glob soarele se pregătește să răsară, altundeva el tocmai a apus, lăsând locul lunii. Pentru a diferenția între zi sau noapte, Rolex Cellini Dual Time afișează un soare sau o lună în dreptul orei 9 a cadranului secundar, desemnat să indice timpul pentru alte coordonate geografice, fie că este vorba de locul în care se află cei dragi când ne aflăm într-o călătorie sau de locația partenerilor de afaceri de la celălalt capăt al lumii.

CELLINI DUAL TIME - EVEROSE GOLD

Rolex Cellini Dual Time oferă purtătorului o senzație de ubicuitate temporală. Cu o singură privire aruncată asupra cadranului, acesta poate vedea atât ora locală cât și cea pentru o zonă oricât de îndepărtată. Cele două ecrane au un design identic, cu finisaj tip disc solar în centru și arărătoare ascuțite. Indicatorul orar poate fi setat independent, prin salturi din oră în oră, pentru a ușura tranziția la o altă zonă și a nu perturba precizia de cronometru a mecanismului automatic.

Rolex_Cellini_dual_time_3

Ceasul este oferit în 4 variante, având un cadran negru sau argintiu, iar carcasa de 3988 din aur alb sau roz de 18k. Cureaua pentru prindere la mână este fabricată din piele de aligator, cu o suprafață strălucitoare de culoare neagră sau maro. Catarama este realizată din același tip folosit pentru carcasă.

Arata mai multe