Richard Mille Tourbillon RM 56-01 Saphire Crystal

Ceasurile de mână folosesc de obicei cristalele de safir sintetice (Al2O3) ca geamuri transparente, avantajul acestora fiind duritatea deosebită și opacitatea redusă care asigură o bună vizibilitate a cadranului sau a mecanismului.

La Richard Mille Tourbillon RM 56-01 Saphire Crystal însă întregul concept se bazează pe cristalul de safir, carcasa și suportul pentru mecanism fiind realizate integral din acest material. Folosind experiența îndelungată în prelucrarea safirului și skeletonizarea componentelor, Richard Mille reușește să atingă odată cu acest model un nivel nemaiîntâlnit în ce privește designul și inovația.

Mecanismul RM56-01 din interior este astfel perfect vizibil până în cele mai mici amănunte, prezentând în același timp o rezistență deosebită la uzură și variații de temperatură, asigurând o stabilitate excepțională și o performanță exemplară în măsurarea timpului.

Richard-Mille-RM-056-1-Sapphire

Până și garniturile care asigură protecția la apă a lui Richard Mille Tourbillon RM 56-01 Saphire Crystal sunt realizate din material transparent, integrându-se perfect în linia de design generală. Iar brățara nu face nici ea excepție de la această linie, folosind un material numit Aerospace nano® care implică utilizarea nano-tehnologiei pentru producerea unui nou tip de material, extrem de confortabil, elastic, cu o atingere fină și rezistent la apă.

Pentru că lucrul cu un material atât de dur ca safirul este extrem de dificil – șlefuirea unei singure carcase necesitând 40 de zile de procesare neîntreruptă – Richard Mille Tourbillon RM 56-01 Saphire Crystal este realizat într-o ediție ultra-limitată de numai 5 exemplare.

Arata mai multe