Raymond Weil Noemia 32 mm și 10 diamante

Purtând numele nepoatei fondatorului mărcii Raymond Weil, Noemia a început prin a fi o colecție care simboliza delicatețea și inocența, pentru a crește apoi și a se maturiza devenind din ce în ce mai feminină și mai provocatoare.

Din actuala colecție Raymond Weil Noemia fac parte câteva modele care se disting prin dimensiunea carcasei – 28mm, 32mm sau 36mm – și culorile folosite, respectiv argintiul, auriul și o combinație a acestora.

Dintre acestea, un model destul de interesant este cel de 32mm și 10 diamante (0,04 ct), înșirate pe un cadran din sidef. Acesta afișează un echilibru perfect între sobrietate și eleganță, în care clasicul și modernul coexistă. Alături de cele 10 diamante, indicii orari sunt completați de 2 cifre romane argintii, în dreptul orelor 6 și 12.

Raymond Weil Noemia 32 mm

Centrul cadranului este divizat de cele 60 de raze de soare, câte una pentru fiecare minut. Carcasa este fabricată din oțel și rezistă 50m sub apă, iar geamul protector este realizat din safir sintetic. Coroana este acoperită de un capac de culoare albastru închis, asigurând o notă particulară de feminitate.

Mecanismul din interior este unul cu quartz, iar prinderea la mână se face cu o brățară argintie, care alternează suprafețele mate cu cele lucioase și se închide cu o cataramă tip fluture.

Arata mai multe