Raymond Weil Jasmine Turandot Splendor

Un ceas care produse o impresie de exaltare încă de la prima vedere, acest Raymond Weil este un omagiu închinat eroinei operei Turandot de Puccini, a cărei splendoare este asociată cu floarea de iasomie.

Elegant, încântător, Raymond Weil Jasmine Turandot Splendor este încrustat cu 29 de diamante presărate peste o carcasă din aur roz și oțel, ca un joc de foc și gheață menit să stârneacă pasiune. În centrul cadranului înflorește o floare de iasomie realizată în stil guilloche, atent finisată până în cel mai mic detaliu.

13_0125_RW_Jasmine1

Logoul Raymond Weil a devenit cu această ocazie mai rotunjit, afișând un look senzual, cu liniile inspirate de floarea al cărei nume îl poartă. În completarea aceastei bijuterii pe care până și o prințesă și-ar dori-o vine un capac din safir, amplasat ca un dom peste coroană.

Raymond Weil Jasmine Turandot Splendor este o simfonie de feminitate și voluptate, carcasa acestuia în variante de 35mm sau 29mm fiind capabilă să se acomodeze chiar și pe cea mai fină încheietură de femeie.

Arata mai multe