Ralph Lauren Sporting World Time, varianta din oțel

Modelul Sporting World Time face parte de ceva timp din colecția de ceasuri Ralph Lauren, însă era oferit până acum numai în varianta din aur roz sau alb de 18k. Deși lansarea oficială este programată pentru SIHH 2013, Ralph Lauren a prezentat cu două luni mai devreme o avanpremieră a variantei din oțel a lui Sporting World Time.

Alături de carcasa din oțel mat, noua versiune vine cu un cadran albastru și este însoțită de o curea din piele de crocodil în aceeași culoare. Bezelul și brațele de perindere ale telescoapelor sunt decorate cu șuruburi, o marcă distinctivă a ceasurilor produse de Ralph Lauren. O noutate vine și din partea arătătoarelor în stil Breguet, înlocuindu-le pe cele de tip spadă de pe modelele anterioare.

Cadranul este decorat cu cifre romane iar în partea inferioară este vizibil un disc rotitor imprimat cu numele a 24 de orașe, fiecare dintre ele reprezentând o zonă de timp diferită. Acest disc este folosit în conjuncție cu cadranul secundar din partea de jos, care dispune și de un indicator pentru zi/noapte. Ajustarea fusului orar se face cu ajutorul butonului din dreptul orei 10.

Setul de funcții oferite de Ralph Lauren Sporting World Time este completat de un indicator pentru rezerva de energie și un afișaj pentru dată. Mecanimsul din interior este evident unul automatic, de calibru RL939 – și este dezvoltat special pentru Ralph Lauren de un brand din aceași familie, Jaeger-LeCoultre.

Deși nu a fost încă lansat oficial, prețul unui Ralph Lauren Sporting World Time din oțel este estimat la aproximativ 7000 de euro.

Arata mai multe