Rado True Thinline premiat la Red Dot Award 2012

Juriul internațional al prestigiosului concurs Red Dot a oferit mențiunea de onoare lui Rado True Thinline, un ceas din ceramică ultra-subțire, pentru designul inovativ pe care îl oferă.

Datorită unui proces de producție modern, Rado a creat o veritabilă capodoperă a tehnicii orologere cu o carcasă din ceramică high-tech de numai 4,9mm înălțime și 35 grame greutate, capabilă să încorporeze un mecanism de 1mm grosime. Ceramica high-tech este un material care se remarcă prin capacitatea de a găzdui elemente antitetice, asigurând protecție sporită și un aspect elegant.

Premiile Red Dot au fost înființate în anul 1950 și reprezintă unele dintre cele mai prestigioase concursuri de design din lume. Concursul este organizat pe 3 secțiuni: product design, concept design și comunicare. Anul trecut au participat la aceste premii peste 14000 de produse din mai mult de 70 de țări.

În ultimii zece ani Rado a câștigat numeroase premii Red Dot, pentru produse ca Rado V10K (2003), Rado True Active Wrist Watch (2007), Rado True Chronograph Matt (2009), Rado r5.5 (2010) și Rado Ceramica Digital (2011).

Ceasul premiat anul acesta va fi expus în Germania în perioada 3-29 iulie la muzeul din Essen, cea mai mare expoziție de design contemporan din lume, și apoi timp de un an începînd cu 1 august la muzeul din Singapore al Red Dot.

Arata mai multe