Piaget și Melody Gardot – La Vie en Rose

Obișnuiți fiind să vedem brandurile importante din industria ceasurilor de mână încheind parteneriate cu diverși sportivi de marcă, actori sau alte celebrități, ne bucurăm să vedem că modalitatea Piaget de promovare prin intermediul videoclipurilor muzicale are succes și continuă cu noi apariții.

După controversata colaborare de anul trecut cu Florence + The Machine, casa Piaget revine anul acesta cu un featuring mult mai cuminte, de data aceasta în compania cântăreței de jazz Melody Gardot. Videoclipul realizat împreună este un remake după celebrul La Vie en Rose al lui Edith Piaf, și o prezintă pe interpretă purtând bijuterii luxoase, într-o atmosferă de cel mai pur rafinament franțuzesc. De asemenea, interpretul masculin din videoclip poartă un Piaget Altiplano 38mm.

Cu un talent artistic deosebit, cântăreața reușește să aducă o experiență emoționantă unei teme clasice, impersonând aproape perfect stilul seducător, glamouros și elegant al Piaget. Colecția de bijuterii purtate de Melody Gardot în acest videoclip se numește Piaget Rose și reușește într-adevăr să ne transpună în acea stare caracteristică vieții în roz.

Nominalizată și la premiile Grammy, Melody Gardot se află în prezent într-un turneu mondial în care aparițiile pe scenă îi sunt accesorizate de Piaget.

Arata mai multe