Piaget Polo, o nouă interpretare

Un model de referință al celor de la Piaget, seria Polo a fost lansată în 1979 și are ca principală carcateristică o modalitate de îmbinare perfect naturală între carcasă și curea, rezultând într-un confort sporit pentru purtător, fie el de sex masculin sau feminin.

Evoluând în mod constant odată cu trecerea timpului, Piaget Polo revine în 2013 într-o carcasă cu totul nouă, parcă mai rotundă și mai fluidă ca niciodată, păstrând în același timp liniile generale ale generație FortyFive apărută în 2009.

pia1

În versiunea sa bărbătească, noul Piaget Polo are o carcasă de 43mm din aur roz ce poate fi ornată suplimentar cu 42 de diamante – un lucru mai rar întâlnit pentru un ceas bărbătesc. Din punct de vedere al funcționalității acesta poate fi un simplu indicator pentru ore-minute-secunde (alimentat de un mecanism 800P automatic) sau un complex cronometru flyback, calendar și timp dual (cu mecanism 880P automatic extra-plat).

Ambele versiuni au de asemenea un câmp pentru afișarea datei cu 3 poziții, și marcaje orare aurii cu linii solide combinate cu cifre arabe. Prinderea la mână se face cu o curea din piele de aligator care se închide cu o cataramă din aur.

De cealaltă parte, versiunea feminină denumită Piaget Polo FortyFive Lady are un cadran pavat cu 386 de briliante (1,5ct) și un bezel cu alte 50 de diamante (0,7ct). Carcasa este fabricată din aur roz sau alb, iar la interior operează un mecanism 690P cu quartz.

Arata mai multe