Piaget Limelight Gala

În anii 1960 lumea trecea printr-o perioadă de emancipare, iar femeile începeau să etaleze un stil din ce în ce mai provocator și plin de senzualitate. În acea perioadă fascinantă bijuteriile și ceasurile marca Piaget aveau o deosebită căutare, regăsindu-se la mâna multor figuri ale timpului.

Inspirându-se din acea perioadă de glorie, noua colecție Piaget Limelight Gala dezvăluie o personalitate distinctă, stabilind un nou punct de cotitură în bogata istorie a mărcii. Aflată la intersecția artei cu tradițiile bijutieră și orologeră, colecția Piaget Limelight Gala afișază o estetică rafinată, linii senzuale și pietre prețioase, sfidând într-un mod extravagant spirala infernală a timpului.

Pentru Piaget Limelight Gala curgerea timpului nu este liniară, ci are o formă curbă plină de feminitate. Carcasa rotunjită se prelungește astfel armonios prin două brațe de prindere a unei curele din satin, presărate cu un șir de 62 de diamante originar de pe bezel. Cadranul radiază o aură de puritate și rafinament, fie că vorbim de varianta cu indici orari alcătuiți din cifre romane fie că vorbim de varianta full pave (336 diamante de 2,8ct).

Limelight Gala este o colecție concepută și realizată în întregime în atelierele Piaget – una din puținele case orologere capabile de o asemenea performanță. O serie destinată să marcheze un punct important pe harta timpului, care se va întoarce și o va revaloriza periodic, descoperind de fiecare dată noi subtilități și valențe.

Arata mai multe