Piaget Altiplano Automatic gem-set Skeleton

Nu numai că este autoarea unora dintre cele mai subțire mecanisme din lume, însă casa Piaget a reușit să atingă recent o nouă preformanță: primul calibru automatic din lume pavat cu pietre prețioase, numit 1200D.

Calibrul 1200D este al 34-lea mecanism produs de Piaget în ultimii 15 ani, demonstrând angajamentul și capacitatea acesteia de depășire continuă a propriilor performanțe. Realizat după doi ani de cercetare și dezvoltare, acest calibru a reprezentat o provocare depășită cu succes atât de ceasornicarii cât și de bijutierii casei Piaget, pentru că a orna cu pietre prețioase un mecanism de numai 3mm grosime necesită multă pricepere, meticulozitate și capacitate de inovație.

Piaget  Calibre 1200D

Decorarea fiecărui exemplar al calibrului 1200D se face după 4 zile de muncă, în final rezultând un pavaj cu 259 de diamante și 11 cabochoane negre din safir, întins pe toate părțile funcționale ale acestuia.

Piaget Altiplano Automatic gem-set Skeleton este înzestrat cu o carcasă pe măsură, fabricată din aur alb și decorată la rândul ei cu alte 40 de diamante-baghetă pe bezel și încă 347 de diamante-briliant pe coroană, brațele de prindere sau chiar pe cristalul de pe fața dorsală.

Piaget Altiplano Automatic gem-set Skeleton

Arata mai multe