Patek Philippe Calatrava Ref. 7200, ceasul de damă redus la esențial

Chiar dacă este unul dintre cei mai renumiți producători de ceasuri din lume, Patek Philippe a ales pentru modelul Calatrava Ref. 7200 un afișaj redus la esențial, fără secundar, dată sau alte complicații, fără cristale sau diamante, doar cu clasicul binom ore-minute.

Filosofia urmată de Patek Philippe în concepția lui Calatrava Ref. 7200 este dictată de expresia „forma urmează funcția”, regăsită de-a lungul întregii colecții Calatrava, de la apariția acesteia în 1932.

Patek Philippe Calatrava Ref. 7200

Reflectând tradiția Patek Philippe de a se concentra asupra esențialului, Calatrava Ref. 7200 înlătură orice alt motiv de distracție și afișează două arătătoare  Poire Stuart în stil clasic, indici orari aurii cu cifre arabe și 60 de puncte delicate dispuse în jurul unui cadran cu textură fină, care dă un aspect pufos, delicat.

Carcasa perfect rorundă este fabricată din aur roz de 18k este protejată de un cristal din safir bombat, în timp ce cureaua din piele se prinde cu două brațe drepte în cel mai pur Officer’s Style.

Patek Philippe Calatrava Ref. 7200

Întors pe partea cealaltă, Patek Philippe Calatrava Ref. 7200 lasă să se vadă legendarul mecanism automatic Caliber 240 și al său minirotor din aur de 22k. Alcătuit din 161 de componente și 27 de rubine, mecanismul păstrează un profil ultra plat având o grosime de numai 2.53 mm. Nu lipsesc colțurile rotunjite marca Patek Philippe și dungile decorative Cotes de Geneve.

Conceput pentru femeile care își concentrează întreaga atenție asupra esențialului, Calatrava Ref. 7200 simbolizează esența clasicismului și minimalismului în orologerie, combinate cu aspirația spre perfecțiune caracteristică oricărei femei.

Arata mai multe