Patek Philippe Calatrava Haute Joaillerie REF 4895R

Modelat după filosofia Calatrava care combină eleganța, liniile subtile și ingeniozitatea artistică, Patek Philippe REF 4895R aduce în prim plan încă o însușire de excepție, o execuție ultra-luxoasă conform haute joaillerie.

Regăsim astfel o carcasă din aur de 18k decorată cu 162 de diamante baghetă (5,62 ct), dispuse în jurul cadranului într-o splendidă împletitură ce îmbină până la 5 șiruri de pietre prețioase. Pentru a face ca apariția acestora să fie și mai strălucitoare, cadranul a fost vopsit în negru prin aplicarea a 12 straturi de vopsea lăcuită.

Cele 12 simboluri orare și arătătoarele în stil Dauphine sunt realizate de asemenea din aur roz de 18k. Cureaua din piele neagră cu textură de crocodil se închide cu o cataramă decorată cu un set adițional de 20 de diamante.

Mecanismul din spatele lui Patek Philippe Calatrava Haute Joaillerie REF 4895R este unul cu remontaj manual, bazat pe legendarul Caliber 215, și poate fi admirat prin intermediul unui capac transparent. Frecvența de vibrație a mecanismului este de 288000 semi-oscilații/oră, iar între componentele sale se regăsesc un balansier Gyromax® cu arc Spiromax® fabricat din  Silinvar®, toate acestea fiind realizate după patente proprii ale mărcii.

Precizia și fiabilitatea sunt garantate de sigiul Patek Philippe, identificat printr-un dublu P gravat pe partea din spate, și care garantează o precizie de -3/+2 secunde/zi.

Arata mai multe