Panerai Luminor Submersible 1950 3 Days Automatic Ceramica 47 mm

Cu o cacasă neagră din ceramică mată, cel mai recent model de la Officine Panerai simbolizează perfect întunericul absolut ce domină în adâncul mărilor. Alături de designul clasic și mecanismul manufacturat P.9000, acest ceas reprezintă o simbioză perfectă a istoriei mărcii, tehnologiei moderne și expertizei în domeniu.

Pentru a asigura o protecție adecvată mecanismului și coroanei, carcasa și puntea protectoare sunt fabricate din ceramică deosebit de rezistentă la zgârieturi, agenți corozivi și temperaturi extreme. Forma clasică cu dimensiunea de 47mm este dată de o serie complexă de operațiuni de finisare și asamblare care luate împreună generează un aspect uniform, mat, bine definit.

PANERAI Luminor Submersible 1950 3 Days Automatic CERAMICA PAM 508 04

Servind ca instrument de măsurare a adâncimii, bezelul este realizat din același material ceramic – în timp ce un capac negru din titan gravat cu o torpilă SLC acoperă partea din spate. Singura culoare care care contrastează cu negrul dominant este o nuanță ocru de Superluminova, care acoperă marcajele orare și vârful arătătoarelor parțial skeletonizate.

panerai-pam-508-luminor-submersible-ceramica-watch
Mecanismul este și el o minunăție a ingineriei specialiștilor de la Panerai, având 28 de rubine, balansier cu inerție variabilă și mecanism Incabloc de absorție a șocurilor. Rezerva de energie este de 3 zile iar ajustarea timpului se face incremental din oră în oră.

Panerai Luminor Submersible 1950 3 Days Automatic Ceramica (PAM00508) rezistă sub apă până la 300 de metri și este fabricat în ediție limitată de 1000 de exemplare.

Arata mai multe