Omega De Ville Prestige Butterfly

Faimoasa colecție De Ville de la Omega s-a îmbogățit recent cu un nou model, în care delicatețea și feminitatea se îmbină cu un motiv inspirat din natură, fluturele. În tradiția populară chineză fluturele simbolizează iubirea și longevitatea, două însușiri esențiale ale feminității.

Piesele din colecția Prestige Butterfly se disting prin aspectul clasic, eleganță și prezența diamantelor scânteietoare. Cele 3 variante ale acestui model au în general un cadran din sidef și un buchet de fluturi desenați prin alăturarea de diferite pietre prețioase, peste un cadran auriu, alb mat sau arginitiu. Într-una din variante fluturii sunt realizați printr-o tehnică numită ramolayage (un fel de guilloche mecanic) ce rezultă într-un finisaj circular lustruit.

Omega De Ville Prestige Butterfly

Din punct de vedere al materialelor folosite, Omega De Ville Prestige Butterfly se prezintă într-o carcasă din oțel inoxidabil sau aur de 18k alb, roșu sau galben. Dimensiunile variază și ele pentru a se potrivi tuturor tipurilor de încheieturi, având diametre de 36.8, 32.7 sau 27.4 mm. Pentru prinderea la mână s-a folosit atât o curea albă din piele cu finisaj satinat cât și o brățară din același material cu carcasa.

Mecanismele pot fi și ele automatice (calibru Omega Co-Axial 2500) sau cu quartz (calibru 1376), acesta din urmă în cazul modelului de 27.4 mm.

Arata mai multe