Noutăți 2012 în colecția ESQ by Movado

În afara colecțiilor proprii, Movado comercializează ceasuri de mână și prin intermediul ESQ, un brand separat care se adresează segmentului inferior al clasei de lux, oferind piese mai accesibile din punct de vedere al prețului. În timp ce ESQ păstrează calitatea și precizia elvețiană, modelele sale aduc o nouă perspectivă asupra designului modern, incluzînd elemente distinctive în diverse forme și culori.

Dacă ar fi să aruncăm o privire asupra ofertei ESQ din acest moment am remarca faptul că ea este orientată asupra unui public larg, atât masculin cât și feminin, incluzând o varietate foarte mare de modele.

Dintre ceasurile bărbătești se evidențiază imediat ESQ Catalyst, care vine ambalat într-o carcasă de 44mm, cu un cadran albastru care colorează o paletă dominată altfel de argintiu. Iar pentru a oferi un contrast și mai mare, arătătoarele secundare sunt desenate în roșu. Marcajele de pe cadran sunt realizate prin cifre pe partea dreaptă sau bări în stânga, însoțite de gradații mai mici pentru fiecare secundă, toate de culoare albă. Mecanismul cu quartz oferă o precizie ridicată și funcționalitate sporită prin intermediul cronografului și a câmpului pentru afișarea datei.

În ce privește modelele de damă cel mai atractiv este Contempo, un ceas realizat în două nuanțe de argintiu și auriu, cu o brățară subțire și un design simplu dar foarte elegant. Carcasa are o dimensiune de 30mm și o formă perfect rotundă, cu exteriorul șlefuit astfel încât să ofere o strălucire sporită. Pentru desemnarea orelor s-a folosit un concept foarte interesant, realizat din două arcuri de cerc simetrice de culoare aurie și punctate cu câte 3 linii indicatoare. Cadranul are un pattern subtil realizat din cerculețe întrerupte de o dungă care indică diametrul orizontal.

Cel mai luxos și distins model pare a fi însă ESQ Synthesis, un model care îmbină tradiția cu un ușor suflu modern. Acesta este un ceas bărbătesc cu o carcasă de numai 30 mm lățime, care compensează însă prin forma dreptunghiulară care oferă extra spațiu pe înălțime. Cadranul are culoare neagră și marcaje argintii, potențate și de prezența roșului pe arătătorul secundar. Modelul folosit îmbină un afișaj circular dispus în centru cu linii de diverse lungimi care fac tranziția spre margini. O bună impresie face și cureaua neagră sub formă de piele de aligator.

Gama ESQ by Movado include numeroase alte modele, multe dintre ele fiind disponibile în România prin intermediul Boutique Mall.

Arata mai multe