Noon Copenhagen Changer – ceasuri care își schimbă aspectul

Noon Watch Company a fost fondată în 2006 în Copenhaga, capitala Danemarcei. Încă de la înființare, scopul companiei era de construi un ceas capabil să afișeze timpul într-un mod cu totul inovativ și funcțional.

Folosind un design patentat care constă în utilizarea de discuri rotitoare transparente sau opace, Noon Copenhagen a creat un ceas care își schimbă constant culorile de fundal. Acest model a devenit simbolul mărcii daneze, deși între timp ea a mai realizat și ceasuri cu afișaj clasic în colecția Pointer. Celălalt punct forte al Noon Copenhagen vine de la multitudinea de culori și stiluri în care sunt disponibile ceasurile sale.

Changer1

Aparent simple, ceasurile din colecția Changer se bazează pe unicitate, inovație, calitate și prețuri mici. Acestea sunt disponibile în materiale ca titan sau oțel inoxidabil, cu curea de cauciuc, silicon sau piele de cea mai bună calitate. Mecanismele cu care sunt echipate sunt de origine japoneză (Miyota), asigurînd acuratețe și fiabilitate. Designul inovativ se regăsește și în forma carcasei, aceasta variind de la rotund la pătrat, dreptunghiular sau oval. Toate modelele sunt rezistente la apă până la 50m adâncime.

Un alt semn distinctiv al companiei Noon este logoul său, alcătuit din fonturi simetrice care se citesc identic în oglindă. Deoarece ceasurile Noon sunt concepute în Danemarca, producătorii au atașat numele capitalei Copenhaga la cel al brandului, încercând să creeze conexiuni în mintea clienților cu diverse alte produse și idei originare din această țară.

noon copenhagen changer

Ceasurile Noon Copenhagen nu sunt legate de un anumit stil mai clasic sau mai modern, ci mai degrabă pe un aspect mereu actual, cară lasă libertatea imaginației de a concepe produse pe orice direcție de dezvoltare.

Arata mai multe