Montblanc Star Classique

Pentru că nu urmează un trend anume nici nu vor rămâne vreodată în afara modei, urmând să apară pentru generațiile viitoare la fel de elegante cum apar pentru noi. Ceasurile Montblanc Star Classique sunt așadar exponentele calității elvețiene și ale unei estetici tradiționale de mare succes, din care nu lipsesc mecanismul automatic sau diamantele ornamentale.

Unul dintre modelele acestei serii se numește Montblanc Star Classique Lady Automatic Diamonds, și afișează o combinație irezistibilă de sidef și 72 de diamante încrustate pe bezel. Carcasa este fabricată din aur roz și măsoară 34mm în diametru, iar cadranul afișează emblema Montblanc în centrul unui secundar separat.

005792-001.772

Din ce în ce mai populare și în rândul reprezentantelor sexului frumos, mecanismele automatice aduc un plus de valoare și rafinament oricărui ceas de mână. În cazul acestui model mecanismul este vizbil printr-un capac transparent, în cea mai pură tradiție orologeră elvețiană.

Tot din seria Montblanc Star Classique mai fac parte două ceasuri identice ca aspect, însă diferite ca dimensiune – pentru că se adresează unul bărbaților și celălalt femeilor. Denumite Steel-Gold Automatic, aceste modele îmbină oțelul inoxidabil și aurul ca două principii opuse aflate într-o îmbrățișare romantică, împărtășind aceași inimă: mecanismul automatic MB 4810/408.

005792-003.772

Foarte potrivite pentru cupluri, aceste modele respectă aceleași valori tradiționale – precizie, eleganță, fiabilitate – și au toate calitățile pentru a deveni un succes.

Arata mai multe