Montblanc e-Strap transformă orice ceas într-unul inteligent

Montblanc a decis să ofere clienților săi funcționalitatea unui smartwatch într-un mod mai puțin obișnuit, prin intermediul unei curele inteligente. Astfel, toate modelele din seria Timewalker Urban Speed vor fi dotate în mod opțional cu o curea numită e-Strap, care poate completa orice ceas tradițional cu facilitățile oferite de un mini-gdget electronic.

Cureaua e-Strap este fabricată din piele impregnată cu fibră de carbon, asigurând un plus de rezistență la uzură, apă sau căldură. În partea de jos se găsește un modul electronic cu un ecran tactil monocrom de 0,9 inch, la o rezoluție de 128×36 px. Acesta se poate conecta wireless la smartphone-ul posesorului, fie el bazat pe Android sau iOS, prin intermediul tehnologiei Bluetooth.

Montblanc e-Strap

Modulul electronic vibrează atunci când are loc o alertă, poate controla convorbirile telefonice, mesajele, playerul audio sau camera foto și servește ca pedometru și accelerometru. Autonomia dispozitivului este de 5 zile.

E-Strap costă aproximativ 270 euro și poate fi achiziționată ca accesoriu separat pentru un ceas Montblanc Timewalker Urban Speed, al cărui preț variază la rândul său între 2990 și 4690 euro, în funcție de materialele utilizate.

Arata mai multe