Milus Zetios Chronograph ZCRC3 – un ceas în culorile Braziliei pentru Roberto Carlos

Campion mondial cu Brazilia în 2002, echipier al echipei Real Madrid timp de 11 ani, Roberto Carlos da Silva (născut în 1973) este unul dintre cei mai reprezentativi jucători de fotbal ai generației sale. Un fundaș cu calități ofensive, foarte rapid și foarte bătăios, Roberto Carlos este onorat de cei de la Milus cu un cornograf în ediție limitată, realizată în 3 modele a cât 3 exemplare – cifra de pe tricou a fotbalistului brazilian.

Cele 3 modele diferă doar prin culoarea curelei, reflectând nuanțele de pe steagul brazilian: galben, verde sau negru. În rest, la bază se află o versiune a cronografului Zetios al celor de la Milus, cu un cadran în carbon și o carcasă de 45mm din oțel placată ionic cu negru.

Milus-Zetios-Chronograph-ZCRC3-Black-Green

Două dintre cele 3 cadrane ale cronografului au conturul și arătătoarele de culoare galbenă, iar al treilea are un contur albastru închis. Orele și minutele sunt punctate prin câte un mic semn de culoare verde.

Milus Zetios Chronograph ZCRC3 are la interior un mecanism Dubois-Depraz caliber 4500, bazat pe un ETA 2892-2 automatic cu 49 de rubine și 40h rezervă de energie. Vizibil printr-un fundal transparent, mecanismul se remarcă printr-o masă oscilantă cu însemnele lui Roberto Carlos în centru și logoul Milus la exterior, alături de 5 steluțe simbolizând cele 5 titluri mondiale la fotbal ale Braziliei.

Milus-Zetios-Chronograph-ZCRC3-Back

Arata mai multe