Maurice Lacroix Pontos S Diver

Prin designul vintage al noului Pontos S Diver, Maurice Lacroix reușește să iasă puțin din rutina ceasurilor diver cu același etern design inspirat de Rolex Submariner, și în același timp să conserve linia stilistică a modelului Pontos S Chronograph lansat în 2012 și foarte bine primit de public.

Maurice Lacroix Pontos S Diver vine într-o carcasă de 43mm capabilă să reziste până la 600m adâncime, dotată în acest sens și cu o valvă cu heliu în dreptul orei 3. Cadranul este destul de simplu, realizat în nuanțe de negru sau opal, cu indici liniari și arătătoare cu accente roșii pentru o mai bună vizibilitate sub apă, unde întunericul este absolut. În dreptul orei 6 se găsește un afișaj pentru dată.

Maurice Lacroix Pontos S Diver

Chiar dacă este situată pe partea interioară, luneta este totuși rotativă – lucru absolut necesar unui ceas diver, pentru calcularea timoului petrecut în imersiune. Protejat pe ambele fețe de un cristal din safir, Maurice Lacroix Pontos S Diver are la interior un mecanism ML 115 automatic, cu 38h rezervă de energie.

Varietatea de metode de prindere – curea din piele, brățară metalică, curea textilă NATO –
arată clar faptul că acest model nu se limitează numai la a fi un bun ceas pentru scufundări, ci și un companion elegant, clasic, pentru ocazii mai distinse.

Maurice Lacroix Pontos S Diver

Prețul stabilit pentru Maurice Lacroix Pontos S Diver este de aproximativ 3000 USD.

Arata mai multe