Maurice Lacroix Miros Date Lady

“Less is more” (mai puțin înseamnă mai mult) este un concept care aplicat în designul unui ceas de mână duce de multe ori la rezultate foarte apreciate de public. Probabil acest lucru l-au avut în vedere și cei de la Maurice Lacroix când au conceput modelul Miros Date Lady, care afișează acea simplitate clasică fără a renunța însă la decoruri subtile din diamante, atât de populare între reprezentantele sexului frumos.

Maurice Lacroix Miros Date Lady are o carcasă de 32mm realizată din oțel inoxidabil, unele variante avînd luneta și inelul central al brățării placate cu auriu. Diamantele pot fi găsite fie încrustate de jur împrejurul cadranului (un set de 60 de piese  cu valoarea de 0,45ct), fie ca indici orari (9 piese de 0.045ct).

Afișajul lui Maurice Lacroix Miros Date Lady este foarte simplu, cu un cadran neted în centru și mat spre exterior – în zona marcajelor orare. Arătătoarele au în centru o zonă alcătuită din material luminescent, pentru o vizibilitate mai bună pe întuneric. În dreptul orei 3 se găsește și o fereastră discretă pentru afișarea datei.

Deși este un ceas destinat în special purtării alături de ținute mai elegante, Maurice Lacroix Miros Date Lady poate fi folosit și pentru activități cotidiene sau sportive, el având spre exemplu o rezistență sub apă de până la 100m.

În funcție de varianta aleasă, prețul acestui ceas poate varia între 2000 și 3000 CHF.

Arata mai multe