Maurice Lacroix Masterpiece Tradition 5 Aiguilles

A 5-a serie din colecția Masterpiece Tradition de la Maurice Lacroix (după Petite Seconde, Day Date, Reserve De Marche și Phases De Lune) introduce o modalitate de afișare a datei prin două arătătoare centrale suplimentare, ridicând numărul total al acestora la 5.

Maurice Lacroix Masterpiece Tradition 5 Aiguilles păstrează astfel funcționalitatea clasică cu afișaj pentru ore/minute/secunde și dată/ziua săptămânii, păstând în același un cadran destul de curat având în vederea aglomerarea de indicații de pe acesta.

Maurice_lacroix_5_aiguilles_3

Carcasa este realizată din oțel inoxidabil sau aur roz și măsoară 40mm în diametru, alternând suprafețele satinate și cele lucioase. Cadranul vine în 3 execuții, una lăcuită de culoare albă, una de culoare neagră și una cu motiv guilloché în centru.

Marcajele orare sunt realizate cifre romane de culoare albastră, roz sau placate cu rodiu. Zilele săptămânii sunt dispuse pe un inel exterior, în timp ce data se găsește pe un inel interior care afișează doar numerele impare.

O atenție deosebită a primit și mecanismul automatic Caliber ML 159, decorat în stil Côtes de Genève peste un oscilator placat cu aur. Pentru prinderea la mână s-a optat pentru o curea din piele de crocodil de culoare neagră.

Arata mai multe