Maurice Lacroix Les Classiques Collection

Întotdeauna este posibil ca prin finisarea atentă până în cele mai mici detalii să faci un design clasic și auster să radieze mai multă eleganță, mai mult rafinament și mai mult contrast. Pornind de la ceastă aserțiune, Maurice Lacroix a prezentat o nouă serie a colecției Les Classiques, în care au fost concentrate toate resursele firmei de a inova și reinventa clasicul în acord cu tendințele contemporane.

În primul rând bezelul a fost redesenat cu un profil mai îngust, sub formă curbată, cu suprafața lucioasă. Indicii orari garantează o legibilitate perfectă fiind disponibili în diverse nuanțe și sub diverse, de la cifere romane sau arabe la aplice mai subțiri sau mai robuste.

Maurice_Lacroix_classique_date_1

Fereastra pentru afișarea date din dreptul orei 3 a fost scoasă în evidență prin încadrarea într-o bordură în ton cu celelalte elemente. De culoare aurie sau argintie, cadranul alternează diferite finisaje pentru un maxim efect asupra ochiului. Toate aceste însușiri care stau mărturie pentru forța de atracție a simplității și clasicului sunt completate de mecanismul automatic din interior, o dovadă a nivelului de expertiză orologeră atins de Maurice Lacroix.

Echilibrul este cuvântul cheie care descrie până la urmă cel mai bine colecția Les Classiques, publicul țintă al acesteia fiind format atât din femei cât și din bărbați care preferă simplitatea clasică în locul exuberanței. Prin concentrarea pe esență, timpul poate fi privit mai detașat, iar viața orientată spre lucrurile cu adevărat importante.

Arata mai multe