Maurice Lacroix Fashion Meets Time 2012

Pentru al patrulea an consecutiv, campania “Fashion Meets Time” lansată de Maurice Lacroix arată cât de importantă este asocierea unui ceas de mână luxos, sportiv sau elegant cu o ținută pe măsură. În această ședință foto produsele companiei sunt prezentate alături de câteva costume la standardele modei actuale, purtate în ipostaze diferite de prototipul bărbatului modern, stilat și în ton cu moda.

La campanie au luat parte opt modele de ceasuri din trei colecții diferite, ilustrând perfect filosofia și viziunea Maurice Lacroix asupra noțiunilor de lux și eleganță.

În colecția Masterpiece – descrisă de Maurice Lacroix ca exemplul suprem de excelență în manufactură și design de înaltă clasă – modelul Masterpiece Lune Retrograde Blue a fost prezentat alături de un costum albastru închis în ton cu nuanțele de pe cadranul și cureaua acestuia, în timp ce Masterpiece Lune Retrograde Silver a apărut alături de un sacou bej deschis. Pentru Masterpiece Roue Carrée Seconde cu carcasă din aur roz de 18k a fost aleasă o ținută mai casual și o cămașă albastru-deschis.

Colecția Les Classiques, alcătuită din modele destinate persoanelor care doresc să afișeze acea eleganță sofisticată mereu la modă, a fost reprezentată de un Chronographe Phases de Lune alături de un costum casual care să completeze stilul clasic cu o aparență mai sportivă. Les Classiques Tradition Date apare în combinație cu un costum albastru-închis sau gri-antracit, asortat cu marcajele de pe cadran.

Pentru colecția Maurice Lacroix Pontos au fost alese costume mai lejere, modelul Pontos S apărând alături de o ținută urbană casual, iar Pontos Chronographe fiind prezentat împreună cu un costum albastru sau gri care vine ca o completare la liniile puternice în aceleași culori de pe cadran.

Arata mai multe