Maurice Lacroix Eliros Collection II

Pregătindu-se deja pentru sărbătorile de iarnă, Maurice Lacroix plănuiește o relansare a colecție Eliros prin două noi modele care vor ajunge în magazine chiar înaintea Crăciunului 2012. Veți avea așadar la dispoziție un cadou potrivit, din segmentul de bază al gamei de lux, pentru oricine apreciază calitatea elvețiană autentică.

Seria Eliros de la Maurice Lacroix își are originile în urmă cu aproape 10 ani și se remarcă printr-un degin clasic, elegant și simplu. Noile modele se numesc Eliros Date și Eliros Chronograph și vin echipate cu un mecanism elvețian cu quartz de înaltă precizie. Eliros Date este disponibil atât în variantă de damă, cu diamterul de 30mm, cât și în variantă bărbătească, cu diametrul de 38mm. Eliros Chronograph are carcasa ceva mai mare, de 40mm, pentru a putea găzdui cele 3 cadrane seundare ale funcției de cronograf.

Ca orice produs al Maurice Lacroix, aceste ceasuri au geamul din cristal de safir tratat împotriva reflexiei și o carcasă din oțel inoxidabil rezistentă până la 50m sub apă. Cadranul afișează indici romani sau linii alungite, cu arătătoare subțiri aurii sau argintii, și poate avea fond argintiu, negru sau anthracit.

Pentru afișarea datei este folosită o fereastră situată în partea de jos, în versiunea Eliros Date, sau în partea de sus, în versiunea Eliros Chronograph. Designul este completat de o curea din piele asortată sau brățară în stil milanez.

Arata mai multe