Louis Vuitton Monogram Tambour Tourbillon vine în 676 de variante

Cât de personalizat v-ați dori să fie un ceas? Ar fi suficient dacă ar include inițialele dvs pe cadran? Louis Vuitton s-a gândit special la acest lucru atunci când a lansat Monogram Tambour Tourbillon, care vine în 676 de variante adică în toate combinațiile de două litere posibile.

Casa de modă franceză Louis Vuitton este aproape sinonimă cu luxul, ea reușind să ocupe primul loc în topul mondial al brandurilor de lux pentru 7 ani consecutivi. Foarte cunoscută mai ales pentru aceesoriile sale, în special poșetele de piele purtând inițialele LV, Louis Vuitton nu este străină nici de designul bijuteriilor sau al ceasurilor de mână. Poate că unii colecționari mai exclusiviști se vor îndoi de capacitatea ei de a produce piese de orologerie de valoare autnetică, însă Monogram Tambour Tourbillon poate demonstra contrariul.

Carcasa acestuia este fabricată din aur alb, galben sau roz de 18k și măsoară 41,5mm, lăsând să se vadă sub un cristal de safir mecanismul cu tourbillon de calibru LV 103. Cu o rezervă de energie impresionantă de 90 de ore și rezistență până la 100m sub apă, Monogram Tambour Tourbillon este pe cât de puternic pe atât de atrăgător.

O curea din piele cu aspect cartilaginos aduce și mai mult exotism, alături de cele două punți – una din safir cu o floare atașată (un simbol binecunoscut al brandului) și una din aur ornată cu diamante. Numele Louis Vuitton este gravat pe partea laterală a carcasei cât și în dreptul orei 6.

Dintre toate trăsăturile distinctive ale acestui ceas, probabil cea mai impresionantă și care va avea cu siguranță succesul cel mai mare la public este posibilitatea de a-l personaliza cu inițialelele proprietarului. Cele două litere sunt amplasate în dreptul orei 9 și se regăsesc foarte ușor printre celelalte piesele din aur, fiind placate cu diamante.

Ceasurile din seria Monogram Tambour Tourbillon vor fi produse în fabrica Louis Vuitton din cantonul Chaux-de-Fonds, o zonă din Elveția renumită pentru orologeria de calitate, care mai găzduiește printre altele facilități ale Cartier sau Hublot.

Arata mai multe