Longines Ladies Diamond Conquest – eleganță sportivă în alb și negru

Combinând strălucirea pietrelor prețioase cu rezistența și confortul ceramicii, ceasurile din colecția Longines Ladies Diamond Conquest stabilesc un echilibru perfect între performanță și rafinament estetic.

Femeile care iubesc sportul dar nu vor să renunțe la eleganță își vor găsi companionul ideal într-un Longines Ladies Diamond Conquest. Potrivite atât pe terenul de tenis, pârtia de ski sau la o ședință de echitație, aceste ceasuri vor produce o impresie pozitivă și la o cină în oraș sau la o petrecere cu prietenii.

 

Înzestrate cu o carcasă din ceramică și decorate cu 54 de diamante Top Wesselton VVS atât pe bezel cît și pe cadran, modelele din seria Ladies Diamond Conquest afișază o strălucire și un rafinament garantate de renumele de clasă al mărcii Longines.

Ceramica facilitează în special folosirea culorilor alb și negru, iar aceste ceasuri confirmă această tendință fiind disponibile exact în aceste două nuanțe. Modelul de culoare albă are cadranul din sidef și brățara alternând zalele din ceramică albă cu cele argintii din oțel. Aceași combinație se regăsește și pe modelul de culoare neagră, în care suprafețele din ceramică au evident nuanță închisă iar cadranul este monocrom.

În interiorul caracasei de 35mm se adăpostește un mecanism cu quartz L263.2 (ETA 955.412) care afișează cu precizie ora exactă și data curentă. Pentru a preveni desfacerea accidentală în timpul activităților fizice, sistemul de prindere al brățării este asigurat printr-o cataramă cu 3 nivele de siguranță.

Ceasurile Longines Ladies Diamond Conquest aduc o nouă dimensiune colecției Sport a mărcii elvețiene, demonstrând faptul că sportivitatea și eleganța pot merge foarte bine mână în mână. Persoanele interesate pot cumpăra un astfel de ceas pentru o sumă între 2000 și 3000 CHF.

Arata mai multe