Longines HydroConquest – o pată de culoare în lumea ceasurilor diver

De la elegant la sportiv, gama de ceasuri oferite de Longines acoperă o varietate largă de stiluri, alături de garanția calității și tradiției unei companii fondate încă din 1832. Reprezentând ceasul diver prin excelență, seria HydroConquest își propune să aducă o pată de culoare și eleganță pentru niște ceasuri care sunt folosite totuși numai în întunericul adâncurilor, ci și în lumea dinamică a societății actuale.

Așa cum a devenit deja standard pentru ceasurile diver serioase, Longines HydroConquest este echipat cu un bezel rotativ de culoare roșie, albastră sau neagră, marcaje acoperite cu Superluminova și o brățară cu extensie specială și sistem dublu de prindere.

Longines_Hydroconquest_5

Aceste însușiri pot garanta funcționarea, confortul și legibilitatea chiar și la adâncimi de 300m, până unde sunt prevăzute să reziste ceasurile din seria HydroConquest.

Disponibil în versiune simplă sau cu cronograf, Longines HydroConquest are o carcasă din oțel cu diametrul de 39mm sau 41mm, iar la interior un mecanism cu quartz. Unele cronografe pot avea însă ca sursă de energie calibrul L688, dezvoltat în exclusivitate de Longines pe baza celebrului ETA.

Designul este completat de un cadran cu accente roșii și cifre arabe ca marcaje orare, iar pentru prinderea la mână se poate opta pentru o brățară metalică sau o curea neagră din cauciuc.

Arata mai multe