Longines DolceVita – viața e frumoasă

Stilul de viață italian, fie că este vorba de o o plimbare în piața publică din centrul unui oraș, relaxarea într-o vilă de la țară, mersul la plajă sub soarele torid sau la un restaurant mâncând tradiționalele pasta, este plin de acea bucurie de a trăi numită simplu dolce vita.

Aceste momente, în care spiritul se exprimă în forma cea mai poetică și lipsită de griji, sunt capturate de Longines în colecția numită exact DolceVita. Modele din această serie sunt inspirate din stilul anilor 1930, exhibând acea eleganță clasică aflată mereu pe culmea rafinamentului.

Longines DolceVita

Ceasurile Longines DolceVita vin cu o carcasă dreptunghiulară în 4 dimensiuni diferite, alături de diverse ornamente care să satisfacă cele mai variate gusturi. Materialul de bază poate fi oțelul inoxidabil, aurul roz sau aurul galben, iar uneori regăsim și diamante. Cadranele sunt albe, emailate, din sidef sau pavate în întregime, iar la interior mecanismul este unul simplu, cu quartz.

Colecția este prezentată de ambasadoarele Longines Kate Winslet, Aishwarya Rai Bachchan și Chi Ling Lin, într-un spot video care captează atmosfera de pe străzile vechi al Romei și frumusețea celor 3 protagoniste.

Arata mai multe