Laurent Ferrier Galet Micro-Rotor 39mm

Un amestec de amintiri din trecut și tehnică de vârf contemporană, Galet Micro-Rotor este un adevărat compendiu de inovații orologere. Mecanismul său automatic are un micro-rotor pentru remontaj deviat dinspre centru, după o idee inspirată de însuși Abraham-Louis Breguet prin al său échappement naturel.

Pe lângă micro-rotor, întâlnim la acest model încă două caracteristici exclusive: un eșapament siliconic cu un dublu impuls asupra balansierului și un sistem de absorbție a șocurilor silențios care protejează micro-rotorul. Frecvența de funcționare a mecanismului este de 21600 vph, iar rezerva de energie ajunge pentru 72h.

Laurent Ferrier Galet Micro-Rotor 39mm Carcasa lui Laurent Ferrier Galet Micro-Rotor măsoară 39mm și este realizată din aur alb de 18k, neplacată cu rodiu. Coroana dispune de un cabochon din safir albastru, în ton cu cadranul de aceeași culoare și finisaj satinat. Arătătoarele au o formă cunoscută sub numele de Assegai și sunt fabricate din aur, iar cei 4 indici orari au formă de lacrimă alungită.

Prinderea la mână se face cu ajutorul unei curele de aligator de asemenea de culoare albastră, cu cataramă din aur alb de 18k.

Arata mai multe